Новини

 

Ректор КНУ прийняв Посла Італії

30.06.2017

30 червня Київський національний університет  імені Тараса Шевченка відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні пан Давіде Ла Чечіліа.

Відбулася зустріч з ректором університету академіком Леонідом Губерським. У ній взяли участь  директор Італійського Інституту Культури Анна Пасторе, проректор з науково-педагогічної роботи КНУ (міжнародне співробітництво) Петро Бех, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва КНУ Світлана Білоус.

Ректор розповів про те, що КНУ співпрацює з 18 італійськими університетами, відбувається реалізація багатьох проектів, проводяться освітні та культурні заходи. «Тісно співпрацюють географічний та  економічний факультети КНУ з Університетом Мачерата.  Діють програми подвійного дипломування. Але потрібно щоб наше співробітництво мало тенденцію до розширення. Варто залучати до співпраці природничі факультети», - сказав Леонід Губерський.

Надзвичайний і Повноважний Посол пан Давіде Ла Чечіліа зазначив: «Ми зацікавлені в інтенсифікації співпраці й готові до нових проектів».

Під час зустрічі мова йшла про заходи, що відбудуться восени під час проведення XVІІ Тижня італійської мови та про викладання італійської мови в КНУ викладачами з Італії, що здійснюватиметься за посередництва Італійського Інституту Культури.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024