Новини

 

Візит делегації Університету Спа м. Бат

15.06.2017

З метою налагодження співпраці з Інститутом журналістики до Київского університету прибула чергова делегація з британського Університету Спа м. Бат у складі Кетрін Рів, керівника навчальної програми літературного стилю та видавничої справи, доктора Метью Фрімена, старшого викладача навчальної програми медіа та комунікаційних студій, директора Дослідницького центру конвергенціїмедіа та  Лори Літтл, викладача навчальної програми видавничої справи.

12 червня делегація відвідала Інститут журналістики, де зустрілася з директором інституту, викладацьким та адміністративним персоналом, студентами.

13 червня в Головному навчальному корпусі делегацію привітав проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех. Участь у зустрічі взяв також Андрій Кравченко, начальник відділу міжнародного співробітництва. Предметом розмови стали перспективи здійснення співпраці в області видавничої справи, медіа тощо. Проректор пообіцяв, що від КНУ буде призначено відповідних фахівців, мовленнєво компетентних, і направлено до британського університету з метою отримання нового досвіду та налагодження співпраці.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024