Новини

 

Академічна мобільність в межах ЕРАЗМУС+ набирає обертів

13.06.2017

З 6 по 9 червня 2017 року на факультеті психології перебував доктор Леандро ді Стазі з університету Гранади (Іспанія). Його візит відбувся в межах міжнародної програми академічної мобільності Еразмус+. 

Леандро Ді Стазі має ступінь доктора філософії в галузі поведінкової нейробіології та є доцентом в Університеті Гранади (Іспанія). Він  працював у неврологічному інституті Барроу (Арізона) в рамках Програми Фулбрайт (США), у дослідницькому центрі психіки, мозку та поведінки (Іспанія) в рамках програми Марі-Кюрі (ЄС), також він директор лабораторії нейроергономіки в університеті Гранади. 

Для студентів і викладачів факультету психології та Інституту біології він прочитав лекцію «Досягнення в нейроергономіці: нові перспективи в галузі досліджень і проектування», в якій розкрив, зокрема, питання використання айтрекінгу як засобу покращення підготовки пілотів, операторів, водіїв тощо.

 Д-р Ді Стазі розвинув цю тему у воркшопі під назвою «Айтрекінг як «вікно» у когнітивну сферу особистості». Згідно з програмою його перебування на факультеті психології відбулася зустріч зі студентами та викладачами, які налаштовані на розвиток міжнародних зв’язків між двома нашими університетами.  

В цей же час факультет психології відвідала очільниця Відділу міжнародного співробітництва партнерського університету прикладних наук НОВІА (Фінляндія) Камілла Пундарс-Міттс. Метою її візиту став спільний з факультетом психології звіт про дворічне впровадження програми Еразмус+ Глобал, за яким 10 студентів та 6 викладачів факультету психології навчалися, викладали та стажувались у Фінляндії. 

 Протягом її візиту відбулися зустрічі з деканом факультету професором І. В. Данилюком, координатором співпраці доцентом С. Ю. Пащенко, начальником Відділу міжнародного співробітництва КНУ імені Тараса Шевченка Андрієм Кравченком та очільницею Відділу академічної мобільності Оксаною Данильченко задля обговорення та затвердження планів подальшої співпраці між нашими університетами в програмі Еразмус+ Глобал. Камілла Пундарс-Міттс також провела зустріч з викладачами та студентами факультету психології для презентації можливостей участі у спільних Еразмус проектах.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024