Новини

 

У КНУ відбувся студентський профспілковий семінар

06.06.2017

З 1 по 3 червня 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся студентський профспілковий семінар «Профспілкові організації – їх цінність, проблеми та перспективи» за участі профспілкового активу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Серед присутніх заходу були: голова профкому КНУ Володимир Цвих, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, заступник голови профкому по роботі зі студентами Вікторія Щербина, заступник голови профкому з організаційних питань Дмитро Чомко та заступник голови профкому по роботі зі студентами ДНУ імені Олеся Гончара Єгор Худий.

Відкрив засідання голова Профкому Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Цвих, який привітав усіх учасників семінару, розповів про особливості роботи профспілки нашого університету, зазначив основні напрямки впливу профспілки на соціально-трудові, економічні, правові відносини та розказав про основні завдання, що стоять перед профспілками сьогодні.

З вітальними словом до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи університету В’ячеслав Шамрай, який у свою чергу наголосив на важливості співпраці керівництва університету із студентством та побажав усім учасникам семінару взяти максимум користі від цього заходу і в подальшому використовувати отримані знання у профспілковій роботі.

До побажань плідної роботи долучився також заступник голови профкому з організаційних питань Дмитро Чомко. Зі словами вдячності за запрошення та теплий прийом виступив заступник голови профкому по роботі зі студентами ДНУ імені Олеся Гончара Єгор Худий.

Учасники семінару мали можливість обмінятися досвідом в організації тих чи інших профспілкових проектів, отримати відповіді на численні запитання.

Особливу увагу було приділено ролі та значенню профспілок. Приємно, що у студентському профспілковому середовищі відчувається командний дух, невичерпна сила та прагнення змінювати, модернізувати і наповнювати профспілки своїми ідеями та сучасними знаннями!

Наступного дня гості з Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара мали можливість помилуватися визначними місцями Києва, ознайомитися з культурою та історією міста. За чудову та цікаву екскурсію вдячні Євгенію Сафар'янсу.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024