Новини

 

Майкл Радін прочитав лекцію у КНУ

24.05.2017

23 травня 2017 року в Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася відкрита лекція Майкла Радіна «Встановлення і розвиток міжнародних та міждисциплінарних дослідницьких зв’язків» («Establishing & Developing International & Interdisciplinary Research Coalitions»).

Свою лекцію Майкл Радін присвятив основним аспектам встановлення та розвитку міжнародних та міждисциплінарних дослідницьких зв’язків під час конференцій, семінарів тощо. Майкл поділився зі слухачами власним досвідом створення та покращення міждисциплінарних зв’язків під час проведення досліджень різного характеру та надав поради щодо залучення іноземних дослідників різних спеціальностей у проектні роботи університету.

Доповідь була надзвичайно актуальною, адже лектор навів низку прикладів з власного життя, наголосивши на важливості міжособистісної комунікації науковців в контексті реалізації міжнародних проектів.

Довідка:

Майкл Радін – професор математики Технічного інституту Родчестер (США), отримав вищу освіту в галузі географії та математики. Лектор має тривалий досвід у викладанні у  вищій школі – 6 років в університеті Род-Айленд і 12 років в Родчерському університеті на посаді доцента Родчерського інституту технологій. У 2013 році лектор заснував у Латвії консалтинговий освітній центр «Technical Business Center in USA», метою якого є покращення зв’язків у науковій та освітній сфері між США та Латвією.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024