Новини

 

Обрана “Королева університету 2006”

08.12.2006
Найочікуваніше свято краси, “Королева університету 2006” нарешті відбулося. Найкращу дівчину Київського університету обирали 7 грудня цього року в актовій залі Інституту міжнародних відносин. Хвилювалися всі – глядачі, яких зібралася повна зала, організатори свята, дівчата та журі, перед яким була поставлена відповідальна задача обрати найкращу дівчину з ретельно відібраних красунь.

Вже традиційно організація конкурсу була на найвищому рівні: про це свідчили, призи учасницям, спонсори та склад журі, яке очолив ректор Київського університету, академік, Віктор Скопенко.

І нарешті, після 40-хвилинної затримки, коли емоції в залі досягли свого апогею – свято розпочалось. На сцену вийшли ведучі і представили глядачам 20 конкурсанток-красунь майже зі всіх інститутів та факультетів Київського університету.

Другий вихід дівчат був у купальниках, і поки красуні демонстрували свої принади, глядачам були роздані папірці, на яких потрібно було написати номер дівчини, яка за словами ведучого, стане однією з головних переможниць - “Королевою глядацьких симпатій”.

У перервах між виходами дівчат, перед глядачами виступили університетські таланти та гості свята. Бурю оплесків викликали талановиті виступи переможниці студентського співочого фестивалю “Гаудеамус”, учасниці проекту “Шанс”, студентки Інституту філології, Яни Нижник, та музично-пластичного театру Київського університету “Селіна”. Спеціальним гостем свята став відомий співак Віталій Козловський, який буквально зірвав зал своїм виступом.

До третього виходу учасниць, напруга в залі почала зростати, адже після цього конкурсу мало залишитись тільки 7 фіналісток. Проте відчути себе переможницею могла кожна із красунь - дівчата виходили на сцену у вечірніх сукнях та прикладали, а деякі навіть і одягали собі на голову омріяну корону. Після рішення журі, 7 обраних фіналісток відповідали на 2 запитання від журі. Питання були різними: від вправності їзди на авто до кохання, чоловіків та вміння готувати. Дівчата намагалися чесно та розумно відповідати, правда це в них виходило по-різному. Їхні відповіді були оцінені журі, як одні з найважливіших конкурсних результатів.

І нарешті, після довгих обговорень, ректор університету оголосив рішення журі – “Королевою університету 2006” стала студентка першого курсу, юридичного факультету Анна Блажієвська, яка в минулому місяці була обрана “Міс юридичний факультет 2006”. Корону на голову переможниці одягла минулорічна “Королева університету 2005” Діана Ходаківська. Крім цього Анна Блажієвська отримала телевізор, поїздку до Угорщини, та контракт з модельним агентством “Karin”. Другою віце-королевою та “Королевою глядацьких симпатій” стала студентка історичного факультету Марія Подухівська.
Всі без винятку дівчата отримали в подарунок квіти, книги, косметику, а деякі з них, спеціальні призи від “Нового каналу”, “Гала-радіо”, та модельного агентства “Karin”.

Після закінчення конкурсу, на дівчат очікував ескорт з десяти “пежо”, які відвезли красунь продовжувати свято до нічного клубу “Хамелеон”.


Фотогалерея



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024