Новини

 

Офіцери ВІКНУ – призери Спартакіади Міністерства оборони України

16.05.2017

12 травня в спортивному комплексі Центрального спортивного клубу ЗС України розпочалися змагання XI  Спартакіади серед структурних підрозділів Міністерства оборони України.

— Наші змагання розглядаються як етап підготовки до Спартакіади серед працівників Міністерства та інших центральних органів виконавчої влади, що відбудеться у вересні-листопаді поточного року, — наголосив начальник  відділу організації спортивної діяльності та міжнародних зв’язків Управління фізичної культури та спорту полковник Анатолій Пелих. Також він додав, що кращі за результатами увійдуть до складу збірної команди оборонного відомства для участі у цих змаганнях.

У перший день змагань за результатами Спартакіади I місце у загальнокомандному заліку з плавання  посіла команда Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України до якої входять офіцери ВІКНУ. Також,  у естафеті 4х25 вільним стилем команда, до складу, якої входять офіцери ВІКНУ,  посіла III місце.

Медалями та дипломами в особистому заліку були нагороджені представники ВІКНУ:

дистанція 100 м, вільний стиль  - майор Михайло Смовж II місце;   дистанція 50 м, вільний стиль (майор юстиції)   Антон Волков – II місце та  підполковник Андрій  Балдецький III місце.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024