Новини

 

ВІКНУ запрошує на міжнародний науково-практичний форум

16.05.2017

22-23 травня 2017 року у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбудеться міжнародний науково-практичний форум “Кризовість комунікацій: комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридної агресії путінської Росії”.

Мета форуму - розгляд науково-практичних аспектів діяльності засобів масової інформації та засобів масової комунікації в районі проведення АТО на сході України; дослідження практичних засад та особливостей комунікації між органами військового управління та ЗМІ у площині цивільно-військових відносин та міжнародного співробітництва; напрацювання науково-практичних пропозицій щодо новітніх підходів у реалізації завдань комунікаційно-контентної безпеки під час взаємодії органів військового управління зі ЗМІ та розробка рекомендацій щодо впровадження у навчальний процес підготовки майбутніх офіцерів сучасних стандартів комунікації з громадськістю в умовах ведення бойових дій.

Для участі у форумі запрошуються фахівці з Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, інших органів військового та державного управління, представники вищих навчальних закладів, громадських організацій, вітчизняні та закордонні науковці і технологи в галузі комунікаційно-контентної безпеки, керівники ЗМІ та журналісти, які висвітлюють діяльність сектора оборони і безпеки держави. Важливо відзначити, що  також планується участь у форумі представників міжнародної спільноти в Україні.

Під час форуму обговорюватимуться такі тематичні блоки:

  •          комунікаційно-контентна безпека. Держава. Суспільство. ЗМІ;
  •          комунікаційно-контентна протидія агресіям: практичний досвід;
  •          формування віртуально-публічних доданих реальностей. Технологічні рішення;
  •          військова журналістика як комунікаційно-контентне виробництво. Стандарти. Досвіди. Альтернативи (Реалізація теоретичних та   практичних аспектів підготовки журналістських кадрів та фахівців інформаційно-медійних структур оборонного відомства в умовах АТО)

Місце проведення – конференц-зал Військового інституту.

 

Довідки за телефонами: (044) 521-35-48  +38 (067) 969-12-38

Збірник матеріалів форуму буде опубліковано до 22.05.2017 р. на сайті ВІКНУ у форматі pdf із забезпеченням постійної інтернет-адреси та у друкованому вигляді.

Вимоги до оформлення тез:

Тези доповідей обсягом до 5 сторінок приймаються до видання українською, російською чи англійською мовами. Шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1, ліве поле – 3 см, праве – 1 см, верхнє, нижнє –  2 см.

Структура: прізвище та ініціали автора (жирний шрифт, зліва, кегль - 12);  відомості про автора: вчене звання, вчений ступінь, місце роботи (звичайний шрифт, зліва, в один рядок, кегль - 12, без виділення); назва тез доповіді (великі літери, жирний шрифт, по центру, кегль - 14).

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024