Новини

 

Студентки КНУ провели фестиваль подорожей

11.05.2017

22 квітня 2017 року на базі ВДНГ-TECh відбувся молодіжний фестиваль «З Рюкзаком».

Організаторами фестивалю стали студентки Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка – Катерина Леміщенко, Юлія Кізима та Анастасія Никончук.

Захід об’єднав виступи понад 30 мандрівників, презентації програм академічної мобільності, стажування і працевлаштування за кордоном, а також майстер-класи та конкурси. Впродовж дня фестиваль відвідали більше 600 гостей.

Серед спікерів відзначились кореспонденти програми «Сніданок з 1+1» Наталка Щука та Ніна Грушецька, один із засновників медіапроекту «Ukraїner» Дмитро Охріменко, відомий insta-фотограф Вадим Тарасов.

Представник відділу академічної мобільності КНУ Віктор Домбовецький присвятив свій виступ правилам написання мотиваційних листів. Тема була актуальна для всіх, хто бере участь в освітніх і волонтерських програмах в Україні та за кордоном, адже якість мотиваційного листа – один з найважливіших критеріїв відбору учасників.

«Сподіваюсь, що цей фестиваль став першим у низці молодіжних заходів про мандри. Я знаю, що кілька відвідувачів фестивалю вже зважилися на подорожі та придбали квитки. Значить, все це було не дарма!» – поділилася ініціатор фестивалю Катерина Леміщенко. – «Надалі ми намагатимемося об'єднати ще більше мандрівників та розповісти про найцікавіші місця».


Юлія Кізима
PR-менеджер фестивалю «З Рюкзаком»

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024