Новини

 

Люблю весну…

28.04.2017

«Люблю весну, та хто її не любить, Коли життя цвіте, як пишний сад. І, мов у сні, шепочуть листя губи, І квіти шлють солодкий аромат», цитувала Володимира Сюсюру  секретар Ради ветеранів КНУ Вікторія Недзельська, супроводжуючи усіх охочих  на чергову екскурсію  у Ботанічний сад імені академіка О. Фоміна, що відбулася 27 квітня у рамках проекту Ради ветеранів КНУ «Озон».

Старший науковий співробітник, куратор колекції магнолій Роман Палагеча з задоволенням провів екскурсію  Ботанічним садом і розповів екскурсантам про Колекцію Магнолій, що є візитівкою Ботанічного саду імені академіка О. В. Фоміна та гордістю Університету. Наукова робота над колекцією триває: вдосконалюються методи розмноження та підвищується стійкість магнолій до умов нашої полоси

Милуються колекціями Ботанічного саду і дорослі, і малі.  Завідувачка сектора дендрології Зінаїда Бонюк нещодавно провела екскурсію для вихованців 48 гімназії м. Києва. Учнів 3-Б класу так надихнула, розповідь Зінаїди Григорівни про колекції родів Магнолія, Спірея, Кизильник, Рододендрон, що половина з них вирішила стати біологами.

Колекції Ботанічного саду імені академіка О. Фоміна збільшуються щороку та дарують світу і людям неперевершену радість!

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024