Новини

 

До півфіналу вийшли команди “Геолог” та “З перцем”

04.12.2006
Перший день зими в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка зустрічали з танцями, піснями та веселими жартами. А на сцені актової зали головного корпусу зібралася ціла плеяда українських політиків Віктор Ющенко, Олександр Мороз, Наталія Вітренко, Юлія Тимошенко, а Вікторів Януковичів було одразу три. Розважав публіку Віталій Козловський.

Для тих хто ще не здогадався про що йде мова, спробую пояснити. У Київському університеті 1 грудня цього року відбулась перша гра ¼ фіналу загальноуніверситетського VII чемпіонату КВН. А політика, шоу бізнес, студентське життя – найкращі джерела з яких можна черпати матеріал для жартів.

Свою акторську майстерність, вокальні дані, копіюючи українських політиків і зірок естради, відточували команди економічного факультету “З перцем”, Інституту міжнародних відносин “Гламур ВПШ”, геологічного факультету “Геолог”, та Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму “Аборигени”. Крім того, у конкурсі “Розминка” квнщики вирішували глобальні запитання: “Скільки колон є біля центрального входу червоного корпусу ?”, “ Скільки букв у словосполученні гороховий суп ?” тощо.

Якій з команд варто продовжувати працювати, розвивати свої таланти в ½ фіналу вирішувало поважне журі у складі резидентів Камедіклаб Україна Андрія Бурима і Вадима Мічковського (відомого всім як Дядя Жора), ведучого Камедіклаб Україна Олександра Педана, під головуванням відомого шоумена Андрія Джеджули.

Після перших двох конкурсів на лідерські позиції прорвались дві команди “З перцем” та “Геолог”, набравши по 8, 75 бала кожна. Але домашнє завдання на п’ятірку виконали тільки геологи. Тож з результатом 13,75 вони здобули перемогу. Друге місце журі віддало економістам, оцінивши їхню гру в 13,5 балів. Позаду залишились “Аборигени”, набравши 11,5 бала та “Гламур ВПШ” – 10,5.


Прес-центр


Фотогалерея

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024