Новини

 

КНУ підписав договір із EPAM Systems

26.04.2017

25 квітня 2017 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписав Договір про співробітництво зі світовим лідером у сфері IT – компанією EPAM Systems.

EPAM Systems – це американська ІТ-компанія, виробник замовного програмного забезпечення, фахівець з консалтингу, резидент Білоруського парку високих технологій. Штаб-квартира компанії розташована у Ньютауні (США), а її відділення представлені в 25 країнах світу, у тому числі й в Україні.

Договір засвідчили особистими підписами ректор Університету Шевченка Леонід Губерський і Президент Асоціації «Інформаційні технології України», керівник та візіонер компанії ЕРАМ Україна, яка входить в міжнародну корпорацію EPAM Systems Юрій Антонюк. В офіційній зустрічі також узяли участь проректор КНУ В’ячеслав Шамрай і директор освітніх програм компанії EPAM Максим Пачабут.

Умови договору передбачають довготривалу співпрацю Університету й компанії EPAM у галузі сучасних інформаційних технологій, спрямовану на підвищення рівня підготовки студентів і перепідготовку Університетом фахівців у цій сфері.

КНУ зацікавлений у сприянні інтенсифікації з боку EPAM науково-дослідницької роботи в галузі IT. У свою чергу, компанія має інтерес до підвищення рівня підготовки молодих і перспективних фахівців, що отримують сучасну і якісну освіту.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024