Новини

 

Змагання із міжнародного права у Вашингтоні

26.04.2017

9-15 квітня 2017 року команда Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка успішно представила Україну на міжнародних раундах змагання з міжнародного права імені Філіпа Джессапа, що традиційно відбулися

у Вашингтоні, США.

Конкурс імені Філіпа Джессапа – це англомовні змагання з міжнародного права у формі судових дебатів, що відбуваються згідно процедур Міжнародного суду ООН. Цього року в ньому взяла участь рекордна кількість у понад 600 команд із найкращих юридичних шкіл світу.

Команда Інституту міжнародних відносин у складі Софії-Марії Кузьмінської (III МП), Ольги Боженко (IV МВ), Зоряни Матіяш (III МП), Назрин Гусейнзаде (IV МП) і Надії Мікієвич (VI МП)  увійшла до 16-ти найсильніших команд світу, продемонструвавши один із найкращих результатів за всю історію участі України в цьому змаганні.

Команда здобула перемогу над збірними Камбоджі, Бангладешу, Кувейту, Бостона та Ірландії, вийшла у 1/8 фіналу і, за результатами, посіла 11 місце у загальному рейтингу.

Учасниця Ольга Боженко увійшла до рейтингу «Топ 100 спікерів», посівши 39 місце.

Протягом усього етапу підготовки, що розпочався іще влітку 2016 року, під час національних та міжнародних раундів команду тренували й незмінно підтримували випускники Інституту міжнародних відносин, юристи Олексій Маслов, Ярослав Лепко, Ігор Калайда, Сергій Ярошенко й Олександр Йоффе.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024