Новини

 

Наукові перемоги студентів-кібернетиків

13.04.2017

Відповідно до наказу МОН України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Хмельницький національний університет був базовим для групи спеціальностей «Інформаційні технології», а Сумський державний університет – для групи спеціальностей «Інформатика і кібернетика».

Третій рік поспіль журі секції «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» підсумкової конференції очолив продовжувач справи нашого видатного співвітчизника В. М. Глушкова,  завідувач кафедри теоретичної кібернетики факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка професор Юрій Крак.

7 квітня 2017 року в Хмельницькому національному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція за секцією «Комп’ютерні науки та інформаційні технології». Було представлено доповіді студентів-призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інформаційних технологій.

Студент 2 курсу магістратури кафедри теоретичної кібернетики факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ Олександр Марголін здобув Диплом І ступеня. Він представив наукову роботу «Система виявлення інформації певної спрямованості у текстових повідомленнях користувачів». Його роботу відзначили як одну з найкращих серед сотні студентських наукових робіт, що надійшли з вищих навчальних закладів України.

23-24 березня у Сумському державному університеті відбувся захист робіт групи спеціальностей «Інформатика і кібернетика». Наші студенти 1 курсу магістратури кафедри теорії та технології програмування Микита Картавов та Наталія Поліщук отримали Диплом ІІ ступеня за роботу «Доведення властивостей паралельних програм серверного програмного забезпечення».

Факультет комп’ютерних наук та кібернетики щиро вітає своїх вихованців з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Відтепер вони офіційно у ТОП-20 студентів-інформатиків та кібернетиків України! Бажаємо їм подальших успіхів!

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024