Новини

 

“Двохступенева система вищої освіти: проблеми, перспективи, організація"

22.11.2006
Під такою назвою відбувся науково-практичний семінар на філософському факультеті Київського університету 22-23 листопада 2006 року. Семінар був організований спільно з філософським факультетом Московського державного університету імені Михайла Ломоносова в рамках гранту Міністерства освіти і науки Російської Федерації “Інноваційні системи і технології навчання”, за національним проектом “Освіта”. У науково-практичному семінарі взяли участь 23 представники Московського університету та більше двадцяти викладачів філософського факультету Київського університету.

Відкрив науково-практичний семінар декан філософського факультету, член-кореспондент НАН, Анатолій Євгенович Конверський, він привітав всіх присутніх та зазначив, що ця подія дасть можливість науковцям обмінятися досвідом впровадження Болонської системи в університетську освітню програму. Начальник науково-методичного центру організації навчального процесу Київського університету, доктор юридичних наук, професор, Валентина Федорівна Кузнєцова розповіла московським колегам про проблеми та досягненнями Київського університету в сфері впровадження кредитно-модульної системи.

Були також заслухані доповіді заступника декана з наукової роботи філософського факультету Київського університету, кандидата філософських наук, доцента, Володимира Анатолійовича Бугрова “Двохступенева система освіти: філософсько-методичний аналіз” та заступника декана Московського університету з навчальної роботи, кандидата філософських наук, доцента, Олени Володимирівни Бризгаліної “Досвід організації навчального процесу за двохступеневою системою”.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024