Новини

 

Христина. Кримське соло

07.04.2017

11 квітня 2017 року о 17:00 у Мистецькому салоні Головного корпусу Університету відбудеться фортепіанний концерт юної піаністки-кримчанки, Христини Михайліченко.

У програмі концерту – твори Мирослава Скорика («Мелодія»), Ференца Ліста («Сонет Петрарки №104», «Тарантела», «Забутий вальс») і Фридерика Шопена («Ноктюрн № 7», «Скерцо»).

У свої 11 років Христина Михайліченко вже здобула десятки перемог на змаганнях міжнародного рівня. Виступи талановитої дівчинки винагороджуються Першими преміями і Гран-прі, що присуджуються за підсумками відомих Міжнародних музичних конкурсів (Бельгія, Нідерланди, Україна). На теренах України Христинка вже виступала під час фінальних прямих ефірів шоу-програми «Україна має талант», вона учасниця багатьох соціальних проектів і благодійних виступів.

Саме Христинка та її родина надихнули творчий колектив проекту «Крим. Реалії» на зйомку документального фільму «Христина. Кримське соло».

Музичним талантом дівчинки захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Христина виступала під час засідань Генеральної асамблеї ООН в м. Нью-Йорк, її запрошували з концертами у Вашингтон, де вона грала перед представниками Світового банку. Юну українську піаністку радо запрошують виступати на провідних сценах багатьох європейських міст. Її грою захоплюються в музичних академіях Антверпена, Брюгге, Брюсселя, Відня, Нідерландів, Німеччини, Парижа й Стамбула. Христина Михайліченко двічі поспіль (2015-2016 рр.) входила в укладений за версією WoMo рейтинг із десятьох найяскравіших підлітків року, досягнення яких отримали визнання.

Не втрачайте унікальної нагоди насолодитися віртуозною грою маленької піаністки у стінах Червоного корпусу і завітайте в Мистецький салон уже наступного вівторка!

Також інформуємо, що всі, хто прагне підтримати багатодітну родину Михайліченків (сім’я змушена була виїхати з Криму на материкову Україну після анексії півострова російською армією), зможуть взяти участь у Благодійному великодньому ШеваМаркеті, що проходитиме 14 квітня 2017 року у Головному копусі КНУ. Студенти-організатори запрошують всіх ласувати смаколиками й творити разом гарні справи!

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024