Новини

 

Координаційна зустріч у рамках проекту ТЕМПУС

07.04.2017

7 квітня в КНУ імені Тараса Шевченка відбулася координаційна зустріч команд проекту ТЕМПУС "Мережа для розвитку безперервного навчання у Вірменії, Грузії та Україні (LeAGUe 543839-TEMPUS-1-2013-1 - SE-TEMPUS-SMHES)".

У ній взяли участь представники  університетів та міністерств освіти Вірменії, Грузії, України, Болгарії, Данії, Португалії та Швеції.

Під час зустрічі викладачі Інституту високих технологій (ІВТ) нашого університету Б. Б. Сусь та С. В. Лисоченко презентували проект пілотного online курсу, розробленого в ІВТ  ("Technology of e-labs development"), із використанням міждисциплінарного підходу для вивчення природничих наук протягом життя.

Проект ТЕМПУС "Мережа для розвитку безперервного навчання у Вірменії, Грузії та Україні (LeAGUe 543839-TEMPUS-1-2013-1 - SE-TEMPUS-SMHES)" фінансується Європейським Союзом за активної участі міністерств освіти і науки України, Грузії, Вірменії.

Головна мета проектуполягає у вирішенні проблем безробіття, відсутностіінновацій внаслідок розриву між потребами ринку праці та кваліфікації персоналу.

Діяльність у рамках проекту передбачає співпрацю з університетами та  навчальними закладами на національному рівні. Особлива увага звертається на розробку програм навчання протягом усього життя, для підвищення кваліфікації, перекваліфікації,рівня знань і навичок випускників вищих навчальних закладів.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024