Новини

 

«Я промінь сонця КНУ»

04.04.2017

1 квітня на території студентського містечка КНУ відбувся традиційний щорічний благодійний ярмарок «Я промінь сонця КНУ». 

Ярмарок був організований спільними силами  Студентського парламенту Інституту філології, первинної студентської профспілкової організації, молодіжного центру культурно-естетичного виховання КНУ, дирекції студентського містечка.

Кожен гість ярмарку, а їх, як і завжди, було багато, мав можливість придбати сувеніри, позмагатися у вправності, поласувати смаколиками,  що їх традиційно власноруч готували команди-учасниці. До складу команд увійшли студенти різних факультетів, активісти органів студентського самоврядування та всі, хто в цей  день віддав перевагу святу весни і молодості у Студмістечку.

Незмінним хіт-лайнером свята став Військовий оркестр Київського національного університету імені Тараса Шевченка під керівництвом майора Юрія Копача. Під його бадьору надихаючу музику  перший квітневий день став ще яскравішим і веселішим.

Зібрані кошти, а це 11 585 гривень,  будуть передані на потреби вихованців одного з  дитячих будинків-інтернатів, над яким шефствують студенти.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024