Новини

 

Візит делегації Університету Миколаса Ромеріса

03.04.2017

31 березня 2017 року КНУ імені Тараса Шевченка відвідала делегація Університету Миколаса Ромеріса (Литва) на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи, професором Інгою Заленіене. Зустрів колег з литовського університету проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) КНУ Петро Бех.

Під час зустрічі вони обговорили напрямки співпраці між двома університетами на наступний навчальний рік. Мова йшла про програми подвійного дипломування та спільну участь у програмі Horizon 2020.

"Приємно констатувати, що наші університети плідно співпрацюють. Діють програми  подвійного дипломування на юридичному та економічному факультетах. Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч стане поштовхом до нових наукових здобутків обох вишів, а заплановані програми подвійного дипломування між   психологами і соціологами будуть успішно реалізовані",  – сказав проректор Петро Бех.

Іноземні партнери презентували програми підготовки студентів бакалаврату та магістратури за напрямками "Економіка", "Політологія", "Соціологія" та "Психологія", серед яких: "Бізнес-менеджмент", "Європейський союз і менеджмент", "Міжнародні відносини і економіка", "Соціальна педагогіка і основи права", "Соціальна робота і основи права" та інші.

"Поєднання соціології, педагогіки з основами права є надзвичайно актуальним у наш час. Як показує досвід, соціологи часто стикаються із ситуаціями, коли знання права є вкрай необхідними для вирішення тих чи інших задач" – зауважила одна із членів делегації Університету Миколаса Ромеріса професор  Ірена Земайтайтите.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024