Новини

 

Фото, що зберігають пам'ять про доблесть українського війська

31.03.2017

З ініціативи Управління преси та комунікацій Міністерства оборони України і підтримки неурядової організації «СтраткомUA» у Військовому інституту відкрили фотовиставку конкурсу української військової фотографії в рамках чергового етапу проекту «Армія. Друге народження», що продовжує роботу зі збору фотохроніки змін в Збройних Силах України.

Під час відкриття виставки були присутні учасники антитерористичної операції – підполковник Ігор Пампуха, майор Олег Тищук та старший солдат Андрій Якимчук. Кожен з них поділився своїми переживаннями, почутим та побаченим на війні. Зокрема, майор Олег Тищук розповів про врятованого ним військового капелана, якого незаконні збройні формування так званої «ДНР» хотіли розстріляти. В свою чергу, голова Ради ветеранів Військового інституту полковник у відставці Микола Дорохов закликав курсантів до наполегливого навчання, удосконалення набутих вмінь і навичок на практиці, аби бути гідними своїх попередників.

Командування Військового інституту висловлює вдячність Управлінню преси та комунікацій Міністерства оборони України та НУО «СтраткомUA» за надані матеріали для виставки.

  

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024