Новини

 

Центр лідерства KNULeaderHUB

28.03.2017

У Науковій бібліотеці імені Михайла Максимовича функціонує і прогресує Центр лідерства KNULeaderHUB, що створено командою Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Британської Ради в Україні та Інституту вищої освіти НАПН України.

Так, 24 березня 2017 року на базі KNULeaderHUB відбувся розширений тренінг за участю організаторів-спікерів. Доценти факультету психології Андрій Трофімов і Світлана Пащенко в рамках курсу Soft Skills провели психологічний тренінг «Джунглі», головною метою якого було напрацювання у майбутніх лідерів навичок командоутворення та прийняття рішень (Технологія Р2Р).

Крім того, слухачі мали нагоду поспілкуватися із усіма організаторами
KNULeaderHUB: проректором з науково-педагогічної роботи Володимиром Бугровим, директором Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича Олегом Сербіним, заступником декана факультету психології Світланою Пащенко, доцентом кафедри економічної кібернетики економічного факультету Ганною Харламовою, доцентом кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності економічного факультету Максимом Ситницьким, асистентом кафедри соціальної роботи факультету психології Тарасом Карамушкою.

Практика таких зустрічей вказує на позитивну динаміку розвитку проекту та впровадження теоретичних звершень у практичній площині.

KNULeaderHUB відкритий для інноваційних ідей та пропозицій співробітництва.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024