Новини

 

Модульний курс «HR менеджмент» від професора Кіліана Ваву

28.03.2017

З 22 по 27 березня 2017 року на факультеті психології розпочав викладання навчального модуля «HR менеджмент» професор Кіліан Ваву (Kilian Wawoe) – один з відомих фахівців у сфері HR, нагороджений званням викладача року у Вільному університеті Амстердама (Нідерланди), майстер інтерактивних методів навчання, практик з великим досвідом роботи у банківській сфері, автор багатьох робіт з HR-досліджень.

Візит Кіліана Ваву відбувся в межах двосторонньої угоди про співпрацю між нашими університетами.

У роботі воркшопів протягом першої сесії взяли участь 22 найбільш мотивованих студенти старших курсів з гарним рівнем володіння англійською мовою, а також викладачі дисциплін з організаційної психології та психології менеджменту.

За програмою першої сесії були розглянуті місія та стратегії управління людськими ресурсами, цілепокладання та планування, рекрутинг та селекція кадрів, залучення та заохочення в процесі роботи, емоційне вигорання співробітників організації та інші питання.

Друга сесія навчального модуля проходитиме 15-19 травня 2017 р.

По завершенню модульного курсу студенти факультету психології складатимуть іспит та отримають сертифікати Вільного університету Амстердама.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024