Новини

 

Визначена «Міс економістка - 2006»

19.11.2006
Щорічний конкурс краси «Міс економістка 2006», приурочений до Міжнародного дня студента, відбувся 17 листопада цього року в актовій залі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Цей конкурс став, мабуть, найочікуванішою та найпопулярнішою подією студентського життя економічного факультету. В актову залу глядачів пропускали тільки за спеціальними запрошеннями, а кількість бажаючих подивитись на найкращих економісток була втричі більша за кількість місць. Кожна учасниця мала свою групу підтримки, яка підтримувала свою улюбленицю вигуками та розмахувала яскравими транспарантами.

У цьогорічному конкурсі взяли участь 7 красунь-економісток: Олена Бабенко, Ірина Малахівська, Тетяна Никитюк, Марія Ісакова, Аліна Ляховчук, Наталія Рибалко та Марина Кришевська. А обирало найкращу з найкращих поважне журі на чолі з деканом економічного факультету, доктором економічних наук, професором Віктором Базилевичем.

У першому конкурсі дівчата розповідали про себе, і як виявилось, крім навчання майже кожна з них захоплюється танцями, співами, спортом або грою на музичних інструментах. Другий конкурс, а саме дефіле у міні-спідницях викликав значне пожвавлення в залі, особливо серед її чоловічої частини.

Найцікавішим, на мою думку, був конкурс “Мої таланти”, який пройшов на дуже високому рівні. Всі без винятку танцювальні та співочі номери учасниць були талановито поставлені і викликали бурю оплесків у глядачів. Особливо яскравими були номер східних танців “Султан та красуні”, у виконанні Олени Бабенко, неперевершений вальс Аліни Ляховчук, та запальний латіно Тетяни Никитюк.

У наступному конкурсі “Бізнес-леді” дівчата демонстрували не лише гарну зовнішність, а найголовніше для економістки - знання своєї майбутньої професії. Дівчата вправно відповідали на найрізноманітніші економічні питання, чим дуже порадували членів журі та своїх викладачів, присутніх у залі.

В останній раз дівчата вийшли на сцену у вечірніх сукнях та витримали конкурс на кмітливість, відповідаючи та питання ведучого. З відповідей виявилось, що Марія Ісакова більше за гарну зовнішність цінує внутрішню красу людини, Олена Бабенко живе в ритмі танцю ча-ча-ча, а Марина Кришевська здатна вибачити все коханій людині.

В результаті після довгих обдумувань журі обрало Міс-економісткою 2006 студентку першого курсу магістратури, спеціальності “Економіка підприємства” Тетяну Никитюк. Вона отримала почесний диплом з рук декана Віктора Базилевича та корону від минулорічної Міс-економістки Кристини Лисенко. А студентка другого курсу, спеціальності “Економічна теорія” Марія Ісакова стала переможницею аж в трьох номінаціях: Міс-чарівність, Міс-дружба та Міс глядацьких симпатій.


Фотогалерея




Наталія Коротенко Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024