Новини

 

Нові нагороди КНУ

20.03.2017

З 16 по 18 березня 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва проходила Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти». У цій важливій освітній події щороку участь бере Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

На освітньому форумі Університет отримав 5 нагород.

Так, КНУ було удостоєно Гран-прі «Лідер вищої освіти України», Сертифікатом «Якості наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus, а також дипломом «За активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти».

Окрім того, почесними грамотами були нагороджені ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський – «За плідну працю та активну організаторську діяльність із модернізації національної системи освіти» і проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров – «За результативну навчально-наукову та організаторську діяльність із підвищення якості національної освіти».

Виставка «Сучасні заклади освіти» є одним із найпотужніших заходів, присвячених вищій освіті в Україні та за кордоном. Участь у виставці дає можливість усім охочим отримати актуальну інформацію безпосередньо від представників вишів.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024