Новини

 

Зустріч Ректора з юними геніями

28.02.2017

27 лютого ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський зустрівся із переможцями міжнародних учнівських олімпіад 2016 року, які нині є студентами перших курсів інститутів і факультетів КНУ.

Так, студентами Інституту високих технологій стали хіміки Антон Ганопольський (срібло), Богдан Козіброда і Гліб Разумков (бронза). Вони привезли перемогу з Грузії. Бронзовий призер Міжнародної учнівської олімпіади з біології, що проходила у В’єтнамі, Тимофій Сокольський став студентом ННЦ «Інститут біології та медицини». Призери Міжнародної учнівської олімпіади з математики Денис Пушкін і Нікіта Скібіцький (срібні медалі), Ярослав Ківва (бронза) навчаються на Факультеті комп'ютерних наук та кібернетики. Золотий переможець Олександр Шумаєв став студентом Фізичного факультету. Наразі він навчається за інтенсивною програмою і вже склав три сесії.

За теплою бесідою юні генії поділилися з Леонідом Губерським та присутніми враженнями від змагань і своїми планами на майбутнє.

Обдаровані діти чудово розуміють, що сучасна українська наука цілком залежить від їхніх зусиль, а тому вже тепер детально продумують стратегії розвитку тих дослідницьких галузей, яким вони вирішили присвятити своє життя.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024