Новини

 

«YEP incubators» у КНУ

21.02.2017

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі наукового парку запрацює програма бізнес-інкубаторів «YEP incubators». YEP -  це перша в Україні мережа академічних бізнес-інкубаторів, що об’єднує чотири провідні університети країни – КНУ, КНЕУ, НАУ, ДНТУ.

З метою розвитку підприємницьких навиків громадська організація «Платформа інноваційного партнерства» спільно з компанією Cisco оголосила про початок роботи бізнес-інкубаторів для студентських проектів.

Таким чином, студенти матимуть нагоду пройти 9-тижневу підготовку, інкубаційна програма якої включатиме серію лекцій і воркшопів від експертів з України, Польщі, Ізраїлю і менторську підтримку проектів. Учасників програми будуть супроводжувати ментори європейської мережі академічних бізнес-інкубаторів AIP з Польщі і стартап-інкубатора Тель-Авівського університету StarTAU. Окрім того, серед наставників будуть партнер фонду «Magnetic One Ventures» Віктор Компанієць, СЕО «Часопис» Олена Калібаба, СЕО юридичної компанії «Axon Partners» Дмитро Гадомський, співзасновник «Jeapie» Олександр Михайленко та інші. Також учасникам програми нададуть вільний доступ до коворкінгів для роботи над проектами.

Організатори планують відібрати по 5-6 команд у кожен із 4 інкубаторів. Сформовані групи будуть налічувати від 25 до 30 студентів. Інкубація проектів розпочнеться 1 квітня. На 10 червня призначено демо-день, саме тоді студенти презентують свої проекти експертам та інвесторам.  

Заявки на участь приймаються до 26 березня - start.yepworld.org.

 

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024