Новини

 

Особливості вступної кампанії – 2017

26.01.2017

25 січня у Червоному корпусі пройшли батьківські збори, присвячені вступній кампанії КНУ у 2017 році. Метою зустрічі було роз’яснення правил прийому до Університету.

Вперше батьківські збори щодо особливостей вступної кампанії до КНУ пройшли у 2016 році. Цьогорічна зустріч спричинила справжній ажіотаж серед абітурієнтів та їх батьків. Найбільша аудиторія Червоного корпусу була вщент заповнена, а потік запитань не припинявся.

Збори пройшли за участі: проректора з науково-педагогічної роботи проф. Бугрова Володимира Анатолійовича, відповідального секретаря Приймальної комісії доц. Креневича Андрія Павловича, першого заст. відповідального секретаря Приймальної комісії доц. Васильченко Оксани Петрівни, завідувача підготовчого відділення доц. Ляшенко Ірини Валеріївни.

Представники університету надали вичерпну інформацію щодо вступних випробувань і конкурсного відбору, пояснили особливості нововведень цьогорічної вступної кампанії та загальних положень. Були підняті питання спеціальних умов участі у конкурсі і зміни ідеології розподілу місць державного замовлення.

Володимир Бугров закликав абітурієнтів, насамперед, зорієнтуватися із бажаною спеціальністю і пріоритетним вишем, адже це впливатиме на формування рейтингу вступників. Розповівши про можливі підводні камені конкурсного розподілу при вступі, проректор побажав усім хороших життєвих результатів та запевнив, що ніхто не пошкодує, ставши студентом КНУ: «Скористайтеся можливістю вступу до омріяного вишу».

Дякуємо батькам та молоді за зацікавленість і чекатимемо на нові зустрічі з абітурієнтами – на днях відкритих дверей та під час вступної кампанії!

Якщо Ви пропустили цю зустріч або маєте додаткові запитання, запрошуємо відвідати батьківські збори 28 січня (субота) о 10:30 у корпусі механіко-математичного факультету (проспект Академіка Глушкова, 4-е, ауд. 41).

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024