Новини

 

Результати Global Game Jam Ukraine 2017

25.01.2017

Студенти факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка здобули 2-ге  місце у міжнародному конкурсі зі створення комп’ютерних ігор Global Game Jam Ukraine 2017, який проходив у стінах КЛА НАУ (м. Кропивницький).

Global Game Jam – це міжнародний конкурс, який було засновано у 2008 році у місті Сан-Франциско, США. З того часу він охопив 93 країни світу та залучив десятки тисяч учасників.

У конкурсі взяло участь багато інших команд, а загалом було зареєстрованих понад 30 проектів в Україні та кілька тисяч проектів по всьому світу, які представлялись на понад 700 локаціях розташованих по всьому світу. В кінці конкурсу відбулися презентації проектів, які оцінювали не лише вітчизняні члени журі, а й зарубіжні.

Команда проекту складалася із трьох представників факультету інформаційних технологій (ФІТ) і двох «легіонерів» з Києва, які познайомилися на конкурсі і потоваришувалися та спрацювалися. Після того, як було обрано концепцію гри, вони почали розробляти візуальну і технічну її частини. За менш ніж 40 годин студенти створили робочу гру, яку пройти хотіли не лише вони, а й більшість учасників конкурсу.

Цього року темою конкурсу були «хвилі» («waves»).

Команда проекту з ФІТ:

  • Студент магістратури спеціальності управління проектами №11 Проскурін Максим Вадимович;
  • Студент бакалаврату спеціальності програмна інженерія №22 Кивгило Дмитро Олександрович;
  • Студент бакалаврату спеціальності програмна інженерія №22 Кордонець  Сергій Іванович.

Легіонери (фрілансери):

  • Ткаченко Марина;   
  • Меліхов Микита.

Також факультет інформаційних технологій делегував у журі всесвітнього конкурсу Global Game Jam заступника декана з наукової роботи д.т.н., професора Білощицького Андрія Олександровича.

Студенти виграли квитки на Бізнес конференції ігрової індустрії White Nights Prague `17, Game Industry Conference та Casual Connect.

 

Білощицький Андрій Олександрович,

професор, заступник декана з наукової роботи д.т.н.

Центр комунікацій

 

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024