Новини

 

Курсанти-першокурсники Військового інституту за лаштунками «1+1»

21.12.2016

20 грудня 2016 року курсанти 1-го курсу кафедри військової журналістики ВІКНУ відвідали телекомпанію «1+1 MEDIA».

Курсанти Військового інституту опинилася за лаштунками відомого телеканалу «1+1», де на власні очі побачили, як створюються новини ТСН, інші програми та дізналися багато нового і цікавого, що згодом зможуть використати у професії військового журналіста.

Екскурсію першокурсникам провела Наталія Нагорна. Наталія – воєнний кореспондент, спікер благодійного туру «Ті, що вражають», а ще парашутистка, яка встановила один зі світових рекордів. «Робота на каналі, – зауважила вона, – базується на бажанні та цілковитій самовіддачі кожного. Сьогодні нам потрібні здібні і настирливі журналісти, які з головою поринули б у роботу і готували справді класний контент. Для того, щоб глядач дивився 2 хвилини якісного ефірного матеріалу, декілька годин повинна працювати команда журналістів, продюсерів та інших медійних працівників».

Сучасна телевізійна апаратура, що коштує мільйони доларів, блиск софітів, професійні найновіші камери, біля кожної з яких розміщений дублер, екран, що займає майже всю студію, ультрачутливі мікрофони та інша вартісна  апаратура викликали у курсантів захват.

На закінчення відвідин телекомпанії «1+1 MEDIA» Наталія Нагорна зазначила, що майбутні військові журналісти зможуть створювати якісний контент, який буде цікавим для сучасного глядача, адже для цього в нашій країні є всі умови. В тому числі і практичні заняття на теле- і радіостудіях України.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024