Новини

 

КНУ визнаний Найпродуктивнішим університетом країни за показниками Web of Science

16.12.2016

15 грудня у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбулася урочиста церемонія  «Лідер науки України: Web of  Science Award 2016».

Компанія Clarivate Analytics formerly IP&Science Thomson Reuters  виробник наукометричної бази даних Web of Science спільно з МОН України та НАН України  відзначили науковців, наукові установи, освітні заклади, журнали, що внесли значний вклад у розвиток української науки і були відібрані за допомогою показників Web of Science.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка  став  лауреатом у категорії Найпродуктивніший університет за кількістю публікацій. Їхня кількість сягає понад 11 тисяч.

Нагороджених відзнаками тепло привітала Малгожата Красовска -  директор з розвитку бізнесу в державному секторі, Clarivate Analytics, регіон EMEA (Європа, Ближній Схід і Африка).

Привітали переможців також заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха та перший віце-президент Національної Академії наук України Антон Наумовець.

Приймаючи відзнаку, ректор КНУ імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський відзначив, що університет вдячний за високе визнання його наукових досягнень компанією Thomson Reuters  і за поширення їх результатів наукометричною базою даних Web of Science. «Це, безперечно, стимулює наших науковців до активізації досліджень і широкої взаємодії у своїх наукових пошуках зі світовою науковою спільнотою», - наголосив Леонід Губерський.

                                                                                                                                                                                                              Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024