Новини

 

Урочистий мітинг з нагоди 25-ої річниці Збройних Сил України

05.12.2016

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся урочистий мітинг з нагоди 25-ої річниці Збройних Сил України.

У заході взяли участь Головний старшина Збройних Сил України, учасник миротворчих місій та антитерористичної операції, старший прапорщик Олександр Косинський та представники органів громадського самоврядування.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч нагадав присутнім про основні історичні етапи формування і становлення національного українського війська, його роль у розбудові держави та збереження територіальної цілісності і недоторканності в ході проведення антитерористичної операції на Сході України.

За встановленою доброю традицією між Військовим інститутом та Управлінням по роботі з сержантським складом Генерального штабу, Головний старшина Збройних Сил старший прапорщик Олександр Косинський прийняв у сержантського складу навчального закладу Кодекс сержанта, а кращим – особисто вручив чергові військові звання.

Після оголошення святкового наказу про заохочення особового складу та покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів, які віддали своє життя за Батьківщину військовослужбовці пройшли урочистим маршем.

Окрім того, за участі головного старшини Збройних Сил, офіцерів по роботі з особовим складом, представниками громадських організацій було проведено круглий стіл де обговорювались роль та місце сержантів у загальній системі підготовки та виховання майбутніх офіцерів Збройних Сил України. Були висловлені пропозиції щодо вивчення курсантами курсу «Лідерства», чіткого розподілу повноважень між офіцерами та сержантами, впровадження передового досвіду країн-членів НАТО при підготовці фахівці для потреб армії.

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024