Новини

 

Високоякісна наукова стаття – рекомендації авторам при підготовці публікацій у міжнародних рейтингових журналах

28.11.2016

Служба інформаційного моніторингу Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича за участі Науково-дослідної частини Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошує 30 листопада 2016 року на освітній захід від представників компанії Elsevier, спрямований на підтримку академічної грамотності та публікаційної активності науковців університету.

У рамках заходу пройде лекція «Високоякісна наукова стаття – рекомендації авторам при підготовці публікацій у міжнародних рейтингових журналах» та відбудеться навчальний семінар із використання системи Scopus (нагадуємо про можливість користування передплаченим доступом до бази даних Scopus у локальній мережі університету).

Під час лекції буде обговорено: вибір типу публікації, рекомендації по вибору журналу для публікації, наукометричні показники журналу, мова публікації, структура статті, процес подачі статті до видавництва та основи публікаційної етики.

Просимо, по можливості, на захід приходити з власним ноутбуком

Чекаємо на вас 30 листопада о 14:30 в аудиторії 27 Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича (м. Київ, вул. Володимирська, 58).

Для участі в заході заповніть реєстраційну форму: https://goo.gl/dfxp68 

Із запитаннями та пропозиціями звертатись до Марини Назаровець, керівника Служби інформаційного моніторингу: marinanazarovets@gmail.com .

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024