Новини

 

ІМВ. Викладачі проти студентів

24.11.2016

Підсумком проведення «Кубку ІМВ» з волейболу, що був організований викладачами кафедри фізичного виховання та спорту КНУ, стала товариська зустріч між командами викладачів та студентів інституту. Гра відбулася 23листопада 2016 року в спортивній залі Інституту міжнародних відносин.

У складі команди викладачів  грали Чечкань І. В., Крикун В. Ю., Фролова О. М., викладачі кафедри фізичного виховання Яценко О. В., Воронков К. П., Онищенко О. А.

Студентська команда складалася  лише з першокурсників ІМВ: Волянський О., Борзенко Д., Пархоменко Ю., Шнайдер В., Луніна О., Люта Т., Рубльов Д., Калганов М.

  Суддею зустрічі була Іщенко О. В.

Нелегко складалися партії гри, однак викладачі вибороли справедливу перемогу з рахунком 3:0.   Рахунок в партіях: 25:16; 25:20; 25:12.

Команди активно підтримували вболівальники. Всі отримали велике задоволення від проведеної зустрічі та розійшлися по домівках з піднесеним настроєм.

Зважаючи на поразку, студенти обіцяли тренуватися ще більше, щоб наступну зустріч грати хоча б на рівні з викладачами.

Гра довела, що молодість та нестримна жага до перемоги, ще не є достатніми для того, щоб перемагати, а досвід та майстерність теж мають свої переваги…

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024