Новини

 

Курс лекцій від представників компанії «ДЕЛОЙТ» в КНУ

17.11.2016

На економічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка розпочато серію лекцій «Економічні трансформації в Україні та світі: новації чи інновації?», що проводять представники компанії «Делойт». Лекції проходять щовівторка з 7 листопада до 20 грудня 2016 року о 12:50 в актовій залі економічного факультету.

8 листопада 2016 року директор податково-юридичного департаменту компанії «Делойт» Євген Ратманський провів із студентами зустріч на тему: «Планування податкових потоків». На лекції розглянули основні моменти оподаткування в країні. Слухачі отримали відповіді на наступні питання: «Чи насправді податкове навантаження в нашій країні є надто великим?», «Які податки мають найбільший вплив на наповнення бюджету?», «Чи можна вважати реформою зниження податкових ставок?».

Лектором другої зустрічі, що пройшла 15 листопада, виступила Вікторія Чорновол – партнер податково-юридичного департаменту компанії «Делойт». Під час обговорення теми «Оподаткування фізичних осіб», розглядались різноманітні питання, пов’язані з оподаткування фізичних осіб як резидентів, так і нерезидентів, а також було визначено, хто та які податки повинен сплачувати.

 

Курс лекцій триває та передбачає наступну тематику:

22.11.2016 – Аудит для не аудиторів;

29.11.2016 – Податкове планування у світі та в Україні – цілі, методи, практика України та світу;

06.12.2016 – Прибуток у своїй країні або в офшорах – розподіл відповідно до закону;

13.12.2016 – Base Erosion and Profit Shifting (BEPS) – глобальні тенденції у світі оподаткування;

20.12.2016 – FCPA (Закон США про корупцію за кордоном).

 

Даний захід спрямований на розширення знань в області оподаткування для студентів різних курсів та спеціальностей. Слухачам лекцій, які відвідали п’ять та більше лекцій, буде видано сертифікати підтвердження прослуханого курсу від компанії «Делойт».

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024