Новини

 

Економісти КНУ взяли участь у конференції з маркетингу та логістики

14.11.2016

З 3 по 5 листопада 2016 р., в Інституті економіки і менеджменту Національного університету “Львівська політехніка” проходила ХІ Міжнародна науково-практична конференція з проблем маркетингу та логістики. На пленарних та секційних засіданнях конференції понад 200 учасників з України, Польщі, Німеччини, Білорусії, Азербайджану та інших країн обговорили сучасний стан та актуальні теоретичні та практичні аспекти подальшого розвитку маркетингової і логістичної науки і освіти.

Перспективами реформування вітчизняної економіки з учасниками конференції поділився перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України С. І. Кубів.

У доповіді «Український маркетинг: нові виклики та рішення», що її представила віце-президент Української Асоціації маркетингу, завідувач кафедри міжнародної економіки і маркетингу, професор КНУ А. О. Старостіна, були охарактеризовані етапи розвитку вітчизняного маркетингу та поставлені завдання, що мають бути вирішені маркетологами в сфері освіти, науки та бізнесу.

На секційних засіданнях результатами своїх наукових досліджень поділилися професор кафедри міжнародної економіки та маркетингу професор О. Л. Каніщенко  (тема виступу: Економічна дипломатія в системі міжнародного маркетингового управління) та професор А. О. Старостіна  разом із завідувачем НДС «Центр економічних досліджень» доцентом В. А. Кравченко  (тема виступу: Ідея та практика безвізового режиму України з ЄС: основні маркетингові ризики).

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024