Новини

 

Вечір у Мистецькому салоні

03.11.2016

Усі, хто вчора, 2 листопада, присвятив свої вечірні години відвідинам Мистецького салону КНУ, не були розчаровані. На високій професійній творчій ноті тут відбувся концерт  вихованців викладача сольного співу Оперної студії Національної  музичної академії України імені П. І. Чайковського, лауреата міжнародних конкурсів Валентини Андрєєвої.

Родзинкою концерту було те, що популярні  класичні твори поряд  з українськими вихованцями оперної студії, виконували студенти з Китайської Народної Республіки  Хань Юйцень та  Лі Цін, які опановують виконавську майстерність в нашій консерваторії. І опановують її дуже успішно.

Естетичне задоволення від виконання було величезним, його аплодисментами та викликами «на біс» бурхливо  виявляли гості Мистецького салону, серед яких були і проректори університету Петро Бех та В’ячеслав Шамрай.

Запрошуємо всіх до Мистецького салону університету, де щосереди ви маєте змогу насолодитися музикою, співом, творчістю ровесників і маститих виконавців. Тут відбуваються цікаві концерти і незбутні зустрічі з відомими митцями.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024