Новини

 

Зустріч з аспірантами першого року навчання

02.11.2016

1 листопада 2016 року з ініціативи Науково-дослідної частини КНУ відбулася зустріч з аспірантами першого року навчання. Взяли участь у заході 130 аспірантів усіх підрозділів університету.
Мета зустрічі – ознайомлення аспірантів з навчальним процесом, з правами та обов’язками а також з роботою підрозділів, що беруть участь в організації навчально-наукового процесу та надають необхідну допомогу всім здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук.

Зустріч почалася з привітання та вступного слова про загальні аспекти навчання в аспірантурі проректора з наукової роботи, доктора біологічних наук, профессора Віктора Мартинюка.

На зустрічі також виступали: ачальник науково-дослідної частини, Голова Ради молодих вчених, доктор біологічних наук Ганна Толстанова. Вона ознайомила аудиторію з підрозділами НДЧ, їхніми функціями, діяльністю та можливостями Ради молодих вчених.

Начальник відділу академічної мобільності, кандидат філологічних наук Оксана Данильченко розповіла про  необхідність інтернаціональних знань та можливість міжнародної співпраці.

Начальник патентно-ліцензійного відділу та Національного Контактного Пункту програми Горизинт 2020 з напрямку Марії Скадовської Кюрі Микола Ушаков ознайомив з можливостями програми.

Провідний фахівець патентно-ліцензійного відділу Надія Комар поінформувала про патентну діяльність та надання послуг аспірантам при подачі та отриманні патентів.

Начальник відділу підготовки та атестації науково-педагогічних кадрів Валентина Шевчук розповіла про умови підготовки PhD та необхідності отримання всіх  кредитів та складання іспитів.

Вчений секретар Науково-дослідної частини Наталія Караульна розповіла про атестацію кадрів вищої кваліфікації.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024