Новини

 

Нолан Петерсон опублікував статтю про Студентську гвардію КНУ

02.11.2016

3 жовтня 2016 року на запрошення голови Ради ветеранів Інституту філології КНУ Сергія Янчука до нашого університету завітав кореспондент «The Daily Signal» Нолан Петерсон. Шановний гість спершу долучився до мітингу-реквієму за Святославом Горбенком, який загинув захищаючи Донецький аеропорт 3 жовтня 2014 року.

Потім була зустріч американського журналіста з представниками Студентської гвардії КНУ у Головному корпусі університету. Під час цієї зустрічі іноземний гість ознайомився з презентацією діяльності Студентської гвардії КНУ, а також поспілкувався з найбільш активними її членами. Слід зазначити, що робочою мовою зустрічі була англійська.

За результатами цього візиту Нолан Петерсон опублікував статтю під назвою: «Hope Is Not Enough: Ukrainian University Students Prepare for War» («Однієї надії недостатньо: українські студенти готуються до війни»).  

Стаття значно сприяла обізнаності громадян багатьох країн, а передусім США, з патріотизмом та жертовністю студентів Шевченкового університету у справі захисту своєї Батьківщини. За словами самого автора, дана публікація спричинила значний розголос і серед наукових кіл Америки. Виголошувалися пропозиції включити цю статтю для обов’язкового прочитання студентами американських вишів.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024