Новини

 

Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»

31.10.2016

25-27 жовтня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті».

«Інноватика в сучасній освіті» — професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені сучасні досягнення галузі освіти. Під час освітнього форуму учасники презентують власні розробки та проекти, педагогічні технології та новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців. 

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ». 

Під час форуму Київський національний університет імені Тараса Шевченка було нагороджено дипломом лауреата І ступеня у номінації «Інновації з інтенсифікації міжнародного співробітництва у сфері освіти, науки, культури» та дипломом за активну участь в інноваційній освітній діяльності.

Організатори форуму нагородили ректора КНУ імені Тараса Шевченка Губерського Леоніда Васильовича подякою за впровадження інноваційних технологій для підвищення якості освітнього процесу.

Також подяку за активну діяльність із упровадження інноваційних наукових і навчально-виховних проектів в освітню практику отримав проректор з науково-педагогічної роботи КНУ імені Тараса Шевченка Бугров Володимир Анатолійович.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024