Новини

 

Норвезькі студенти проходили бізнес-практику в Україні

26.10.2016

  

У період з 27 вересня по 3 жовтня 2016 року кафедра фінансів економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка приймала делегацію студентів Бізнес школи Норд Університету (м. Буде, Норвегія), що прибула з метою проходження Business Practice in Ukraine 2016 «MANAGEMENT IN UKRAINIAN BUSINESS ENVIRONMENT».

 Бізнес-практика реалізується в межах програми співробітництва між КНУ імені Тараса Шевченка та Норд університетом.

 В межах програми проведення бізнес-практики студенти мали нагоду відвідати підприємства, що представляють різні сектори економіки України (ДП «Антонов», ПАТ «Оболонь», будівельний гіпермаркет «Епіцентр», ТОВ «Нова пошта», ІТ компанію «Itera», рибний магазин «Egersund Seafood»), ознайомитися з історією розвитку підприємств, системою управління, організацією маркетингової діяльності та управління персоналом, основними досягненнями та практичними аспектами діяльності підприємств у турбулентному бізнес-середовищі України.

 29 вересня студенти Бізнес школи Норд Університету у супроводі викладачів університету відвідали Посольство Норвегії. Посол пан Уле Т. Хорпестад привітав студентів з Норвегії на території України та розповів про зв'язки наших країн, починаючи з часів Ярослава Мудрого, одна з дочок якого стала королевою Норвегії, а також про перспективи подальшого співробітництва між нашими країнами.

 Навчальна програма супроводжувалась екскурсійною, в межах якої студенти дізналися про історію Києва та Київського національного університету імені Тараса Шевченка, відвідали Межигір’я.

 Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024