Новини

 

Незабутня бізнес-практика в Норвегії

26.10.2016

 У період з 31 липня по 6 серпня 2016 року випускники бакалаврату та магістратури кафедри фінансів КНУ імені Тараса Шевченка були учасниками Business Practice in Norway 2016 “Management Control from Nordic Perspective”, що проводилася в Норд Університеті (м. Буде, Норвегія) і акредитована як магістерський курс Бізнес школи Норд Університету. Бізнес-практика реалізується в межах програми співробітництва між КНУ імені Тараса Шевченка та Норд університетом і за традицією відбувається влітку.

 В межах програми бізнес-практики студенти мали нагоду послухати лекції на теми, що стосуються питань побудови міжнародних бізнес-стратегій, реалізації проектів публічно-приватного партнерства, практичних питань реалізації публічного менеджменту та запровадження управлінського контролю. Теоретичний матеріал супроводжувався прикладами з діяльності реальних підприємств, а також відвідуванням таких підприємств Нурланду, як Post of Norway, індустріального парку Гломфьорд (Yara Glomfjord, Bilfinger Industrial Servises), бухти Морквед.

 Навчальна програма супроводжувалась екскурсійною, в межах якої можна було відвідати місто Буде, гору Keiservarden, льодовик Svartisen, бухту Mørkved.

 В результаті участі у програмі студенти отримали незабутні враження та неоціненний досвід.

 Запрошуємо випускників бакалаврату та магістратури 2017 року взяти участь у конкурсі для участі у Бізнес-практиці у Норвегії влітку 2017 року.

 

 Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024