Новини

 

КНУ підписав Угоду про співпрацю з Університетом Нурд

21.10.2016

18 жовтня  2016 року представники КНУ імені Тараса Шевченка взяли участь в роботі норвезько-українського бізнес-форуму, що відбувся у виставковому центрі БІ Норвезької школи бізнесу (м. Осло).

Форум організований у зв'язку з офіційним візитом до Норвегії Президента України Петра Порошенка. Глава держави Петро Порошенко і Прем'єр-міністр Норвегії Ерна Солберг  взяли участь у форумі. У своєму виступі Президент України поінформував про хід реформ в Україні: досягнення стабілізації макроекономічної ситуації,  очищення банківської системи, продовження реформування сфери енергетики, проведення дерегуляції. Він зазначив, що Україна і Норвегія «мають сильну політичну волю, щоб створити умови для подальшого зміцнення двостороннього торгівельного та інвестиційного співробітництва», - йдеться на сайті глави держави.

Під час роботи норвезько-українського бізнес-форуму відбулося підписання Угоди про співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і Університетом Нурд.

Мета Угоди полягає у встановленні нового науково-освітнього співробітництва, що передбачає обмін студентами та викладачами, проведення конференцій на регулярній основі за участю представників партнерських установ обох сторін, обмін підручниками та академічними і науковими публікаціями. 

КНУ імені Тараса Шевченка та Університет Нурд будуть розвивати нові спільні освітні (на отримання ступеню) програми на рівні Магістра, сприяти спільній діяльності та брати участь у спільних проектах з досліджень та розвитку у сфері освіти, науки, технології та бізнесу.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024