Новини

 

Представники економічного факультету відвідали Forum One Ukraine

18.10.2016

15 жовтня 2016 року викладачі, аспіранти та найкращі студенти Економічного факультету мали можливість відвідати бізнес-форум Forum One Ukraine «Новий час – нові можливості», що відбувся у Національному палаці мистецтв «Україна» для лідерів, які змінюють світ.

Метою проведення Forum One Ukraine була об’єднання нових бізнес лідерів задля стимулювання розвитку бізнесу в Україні, з урахуванням найкращого світового досвіду.

Під час  бізнес-форуму виступили всесвітньовідомі спікери Роберт Кійосакі, Бодо Шефер, Том Уілрайт, Сенді Джадейджа, Марка Де Турк, Едвард Дубинський.

 

Роберт Кійосакі – всесвітньо відомий автор бестселерів, міліонер і інвестор.

У віці 47 років Роберт Кійосакі написав бестселер «Багатий Тато, Бідний Тато». Пізніше – «Квадрат грошового потоку» і «Керівництво Багатого Тата по інвестуванню». Кійосакі передбачив світову економічну кризу 2008 року в книзі «Багатий Тато, Пророцтво», виданою в 2002 році.

 «Люди, які уникають невдач – уникають і успіх».

 Роберт Кійосакі

 

Бодо Шефер – не тільки всесвітньо відомий експерт, оратор, автор книг, бізнес-тренер, а також успішний бізнесмен, завдяки своєму неординарного мисленню. Бодо являється відомим радником підприємців і досвідчених бізнесменів.

 «Ноти були відомі до Моцарта, але по-справжньому важливим є те, що він зміг створити з нот для людства»

 Бодо Шефер

 

Сенді Джадейджа – фінансовий аналітик і практик, якій здивував багатьох своєю кар’єрою. Головний стратег розвитку ринку для Master Trading Strategies – провідного гравця в сфері міжнародного трейдингу. З 2005 року Сенді викладає в університетах Англії, як запрошений професор. Його аналітична доповідь на «GCC Economic Forum» в м. Дубаї визвала справжній фурор. Сенді Джадейджа є одним з кращих експертів на Forex, CFD i Spread Betting.

 

Прес-центр

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024