Новини

 

Кафедра стилістики та мовної комунікації запрошує

30.09.2016

З 25 по 28 жовтня 2016 р.  в Інституті філології КНУ пройде фестиваль українського слова та мовної комунікації "STYL-M-K-FEST" – яскраве культурно-просвітницьке свято для студентів та викладачів.

Кафедра стилістики та мовної комунікації цьогоріч приготувала інтелектуальні акції, творчі майстерні, майстер-класи та квести, театралізовані мініатюри та вертепні виступи. В рамках фестивалю планується виставка наукової літератури авторського видавничого проекту під керівництвом проф. Л. І.  Шевченко  "Ідеї, постаті, тексти в українській культурі" та фотовиставка "Наукове життя кафедри стилістики та мовної комунікації".

26 жовтня (середа) в ауд. 63 відбудеться засідання дискусійного клубу на тему "ХХ довершена хромосома. А в літературі? А в культурі? А в соціумі?" (модератор С. Росовецький). 

27 жовтня (четвер) в ауд. 131 пройде круглий стіл з нагоди ювілею акад. В. М. Русанівського "Життя як рух, дія, образ" (модератор – проф. Л. І. Шевченко).

28 жовтня (п'ятниця) – мистецький проект "Літературно-музична вітальня" за участю творчих студентів Університету (модератор – доц. Ю. Б. Дядищева-Росовецька ).

Чекаємо на вас!

 Керівник проекту – проф. Л. І. Шевченко;

координатор фестивалю – доц. Ю. Б. Дядищева-Росовецька;

тел.: +38(044)239-33-66

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024