Новини

 

Товариство дослідників України та «Соната» співпрацюватимуть з КНУ

20.09.2016

20 вересня за ініціативи сектора працевлаштування студентів та аспірантів КНУ імені Тараса Шевченка відбулося підписання договорів про співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та “Товариством дослідників України”, а також з компанією “Соната”.

Сторони готові співпрацювати у сфері працевлаштування та проведення  практики для студентів гуманітарних профілів, зокрема мова йде про географічний, історичний факультети, інститут філології.

Як зауважив проректор з науково-педагогічної роботи В. А. Бугров, для університету співпраця з роботодавцями є надзвичайно важливою, адже реальна практика чи стажування на базі успішних компаній підвищує шанси студентів і випускників на вдале працевлаштування.

«Товариство дослідників України» - громадська організація, заснована викладачами та випускниками університету, тому чимало якісних спільних проектів вже успішно реалізовано. Але у майбутньому члени Товариства готові співпрацювати та розвивати науковий потенціал студентства.

«Практичні наукові дослідження на даний момент набирають обертів, Світова спільнота готова інвестувати у якісні проекти, що їх пропонує молодь, головне розумітися на тонкощах та наполегливо працювати. Наша організація має доволі цікавий досвід і готова ділитися ним з тими студентами, які мають на меті розвиватися у своїй сфері. Ми проводимо чимало заходів спільно із закордонними партнерами, державними установами, світовими організаціями. І звісна річ, ми щиро раді, що наші погляди підтримує рідний Київський національний університет»–наголосив керівник ТДУ Павло Остапенко.

Після підписання договорів, учасники спільно з сектором працевлаштування визначили форми та напрями співпраці. Тому вже найближчим часом студенти університету матимуть можливість долучитися до нових практичних проектів у сфері працевлаштування та виробничої практики.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024