Новини

 

Студенти-політологи презентували збірник про Арістотеля

19.09.2016

16 вересня 2016 року на філософському факультеті КНУ імені Тараса Шевченка відбулася презентація збірника наукових праць студентів-політологів «Ціннісний вимір політологічного вчення Арістотеля», присвяченого 2400-річчю від дня народження видатного давньогрецького філософа Арістотеля. Його було створено за підсумками спеціальних політологічних читань, що проводилися на кафедрі політології філософського факультету КНУ в рамках щорічної конференції «Дні науки філософського факультету». Статті відображають різноманітні аспекти політологічних поглядів Арістотеля, а також їх використання в процесі подальшого розвитку політико-філософської думки.

Цей збірник, як зауважив професор Федір Кирилюк було представлено на Всесвітньому конгресі філософів в Афінах (Греція), що відбувся 9-15 липня 2016 року.

Високо оцінив працю студентів та їхню активність у науково-пошуковій діяльності завідувач кафедри політології професор Володимир Цвих. З короткими повідомленнями виступили Федір Кирилюк, Віктор Мельник, Влад Сасін, Ганна Шилова.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024