Новини

 

Від Soft skills до успішного кар’єрного зростання

15.09.2016

Soft skills – це безкоштовний освітній проект для молодих, амбіційних та перспективних людей, створений спільними зусиллями Сектору працевлаштування студентів і аспірантів КНУ та Центру кар’єрного розвитку Студ-поінт.

Назва "м'які навички" (soft skills) говорить сама за себе. Це базові знання соціалізації: вміння переконувати, знаходити підхід до людей, налагоджувати міжособистісне спілкування, вести переговори, працювати в команді, організовувати правильно свій простір і час, займатися саморозвитком тощо. На сьогоднішній день для фахівця будь-якої спеціальності це – потужний інструмент для успішного кар’єрного зростання.

14 вересня відбувся перший тренінг проекту, який проводила Єлизавета Максимець. За 5 років вона пройшла шлях від стажера HR-відділу EY до старшого спеціаліста з підбору персоналу та розвитку бренду роботодавця. З 2011 р. Єлизавета – керівник освітніх проектів EY для студентів та випускників. Спікер розповідала, як створити особистий бренд людини, як краще представити себе роботодавцеві.

Наступний тренінг: "9 кіл пекла чи що тебе чекає на етапах відбору до провідних компаній України?" буде проходити 21 вересня, у корпусі Інституту філології, у ретро-аудиторії.

Участь у заході безкоштовна. Реєстрація за посиланням.

Деталі  на сторінці Сектору працевлаштування у Фейсбук.

Сектор працевлаштування

студентів, випускників та аспірантів КНУ

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024