Новини

 

«Смак Кореї»

09.09.2016

У Києві розпочався «Тиждень Дружби Корея – Україна», організований Посольством Республіки Корея в Україні.

9 вересня в Актовій залі КНУ імені Тараса Шевченка відбувся один із заходів фестивалю корейської культурної програми  «Смак Кореї».

З вітаннями до присутніх звернулися: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, міністр культури України Євген Нищук, Голова  національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, проректор КНУ з науково-педагогічноїроботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех, запрошені гості.

У холі біля зали  Вченої ради університету учасники свята змогли ознайомитися з фотовиставкою чудових туристичних краєвидів і принад мальовничої «країни ранкової свіжості». 

А потім у великому спільному концерті поєдналися корейські і українські мотиви. Гості побачили показовий виступ Тхеквондо, а також «Кей-Поп» (К-РорDancePerformance (M- Stream) шоу, виступ молодіжного поп-гурту, який виконав пісню у поєднанні з танцем у  сучасному корейському ритмі на зразок «Гангнамстайл».

Усіх, як завжди, зачарував танок у виконанні віртуозів Національного ансамблю танцю України імені Павла Вірського. Цей колектив добре знаний у Кореї, де неодноразово з великим успіхом гастролював.  Аплодисментами нагородили присутні й виступ університетської «Роксоланії».

І на всіх, хто прийшов на свято, вистачило частувань корейської національної кухні, що власне і завершило масштабне та багатогранне дійство в КНУ -  «Смак Кореї».

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024