Новини

 

Презентація програм Еразмус+

08.09.2016

Відділ академічної мобільності КНУ запрошує на презентацію програм Еразмус+ 13 вересня 2016 р. о 15:00 в ауд. 329 Головного навчального корпусу університету Досвідом навчання/ стажування за кордоном ділитимуться випускники програми Еразмус+.

Еразмус – це програма обмінів студентів, викладачів та науковців країн-членів Євросоюзу, а також Ісландії, Ліхтенштейну, Македонії, Норвегії, Туреччини. Програма надає можливість навчатися, проходити стажування чи викладати в іншій країні, що бере участь у програмі. У Єврокомісії Erasmus назвали найуспішнішою освітньою програмою ЄС і важливим інструментом боротьби з молодіжним безробіттям. Терміни навчання і стажування можуть складати від 3 місяців до 1 року.

Програма Еразмус+ у рамках напряму «Навчальна мобільність» надає можливості отримання стипендій на навчальну мобільність студентам (бакалаврам, магістрам, PhD), викладачам, науковцям, випускникам для навчання, стажування, викладання, підвищення кваліфікації тощо.

Спікери заходу:

Іванна Атаманчук – менеджер з програм мобільності Національного Еразмус+ офісу в Україні. Презентація програми Еразмус+ за напрямком «Кредитна мобільність».

Катерина Жданова – менеджер з індивідуальних можливостей Національного Еразмус+ офісу в Україні. Презентація програми Еразмус+ за напрямком «Ступенева мобільність».

Світлана Білоус – керівник групи договорів та проектів Відділу міжнародного співробітництва КНУ імені Тараса Шевченка.

Мова заходу: українська.

Реєстрація – за посиланням.

Контакти:

+38 (044) 239-32-85 – Данильченко Оксана Юріївна, організатор, модератор заходу,

e-mail:danylchenko@univ.net.ua

Ковальчук Оксана Сергіївна, e-mail:mobility_office@univ.net.uа

Гуренко Ольга Василівна, e-mail:mobility_office1@univ.net.uа

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024