Новини

 

V Літня школа «Верховенство права і конституціоналізм»

23.08.2016

Нещодавно завершила роботу ювілейна Літня школа «Верховенство права і конституціоналізм», що була організована Координатором проектів ОБСЄ в Україні спільно з Конституційним Судом України для студентів та аспірантів вищих юридичних навчальних закладів.

У V Літній школі взяли участь  представники юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Марія Дер’яга (випускниця Програми подвійного дипломування з університетом ім. Миколаса Ромеріса) та Андрій Матат (студент 1 курсу ОР «Магістр»). 

Лекторами школи виступили відомі українські експерти, науковці та дослідники права, серед яких – Юрій Барабаш, Олександр Водянніков, Микола Гнатовський, Дмитро Гудима, Василь Лемак, Андрій Мелешевич, Наталія Мішина, Олександр Петришин, Станіслав Погребняк, Сергій Різник, Михайло Савчин, Станіслав Шевчук.

Програма школи орієнтована, в першу чергу, на поглиблення фахової підготовки правників у сфері конституційного права та захисту прав людини. Тому за попереднім конкурсом було відібрано 30 учасників Літньої школи з усієї України.


Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024